در یو پی اس از چه نوع باتری استفاده کنیم؟
به طور کلی باتری های قابل استفاده در یو پی اس منحصراً باتری های ثانویه با قابلیت شارژ مجدد می باشند. اما انتخاب نوع باتری با توجه به محدودیتهای محیطی (شامل دما، رطوبت، محیط های با قابلیت انفجار بالا، اثرات محیطی باتری و ...) ، محدودیتهای مربوط به شارژ و دشارژ (مدت زمان دشارژ باتری، مدت زمان شارژ، منبع موجود برای شارژ و ...) ، محدودیتهای مربوط به ساختار و مشخصات فیزیکی باتری مانند وزن، ابعاد، ایجاد گازهای مربوط به سیکل شارژ و دشارژ، راندمان چرخه شارژ و دشارژ و در آخر ملاحظات مربوط به قیمت و ضریب اطمینان و ... می باشد
زمان اجرا برای یک یو پی اس و باطری بستگی به نوع و اندازه از باتری یو پی اس و میزان ترشحات و بهره وری از اینورتر. ظرفیت کل یک باتری های اسید سرب تابعی از نرخ که در آن تخلیه شده است، که به عنوان قانون Peukert توصیف است.
چرخه عمر باتری یو پی اس ( باتری سیلد اسید یو پی اس )
عمر باتری یو پی اس را می توان با چندین شرایط مختلف توصیف کرد، که برخی از آنها از طرف تولید کنندگان مشخص شده و برای کسانی که در صنعت باطری هستند قابل درک می باشد اما بعضی از آن شرایط بدون تعریف واضح از طرف تولید کنندگان باتری می باشد که ممکن است باعث گمراه شدن مصرف کنندگان نهایی یو پی اس و باتری گردد.
به علاوه چندین شرایط محیطی بر عمر باتری تاثیرگذار است که باید زمانی که کاربر نهایی باتری را برای محیط خاصی انتخاب می کند، مورد توجه قرار می گیرد.این مقاله به توضیح شرایط “عمر باتری یو پی اس ” و دلیل استفاده از آنها می پردازد.
باطری های سرب اسید و نیکل کادمیوم از پرکاربرد ترین انواع باطری ها در صنعت یوپی اس میباشند. اغلب این سوال پیش میآید که این دو باطری چه تفاوتی با هم دارند؟ در چه مواردی بهتر است باطری سرب اسیدی پیشنهاد شود و بالعکس؟ نقاط ضعف و قدرت هر نوع باطری چیست؟
سیستم های یو پی اس (UPS)همواره نیاز به سرویس
و نگهداری و یا تست دوره ای دارند که باید در بازه های زمانی 6 الی 12 ماهه انجام
شود. سرویس و نگهداری به موقع باعث افزایش عمر مفید و پیشگیری از خرابی و کارکرد
بهینه دستگاه یو پی اس و باطری ها می شود.